روغن گردو

روغن گردو از مغز گردو به دست می‌آید و به دلیل داشتن اسیدهای چرب مفید و ویتامین‌ها، برای مراقبت از پوست و مو بسیار مفید است. این روغن بیشتر در محصولات آرایشی و مراقبتی استفاده می‌شود.

30 سی‌سی

قیمت محصول:

180.000 تومان

توضیحات محصول

خواص:

  • سرشار از اسیدهای چرب مفید
  • نرم‌کننده و مرطوب‌کننده پوست
  • کمک به تقویت و درخشندگی مو
  • دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی
  • کمک به کاهش التهاب پوست
  • تقویت پوست سر
  • کمک به حفظ لطافت پوست

کاربردها:

  • ماساژ پوست برای نرم شدن و رطوبت‌رسانی
  • استفاده در ماسک‌های تقویتی مو
  • کمک به کاهش خشکی پوست
  • ترکیب در محصولات مراقبت از پوست
  • ماساژ پوست سر برای تقویت مو
  • کمک به افزایش درخشندگی مو
  • استفاده در روغن‌های ماساژ

نظرات کاربران

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن گردو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.